Om varumärket

Från Atlanta, USA kommer PÜR som är hudvårdande mineralmakeup med kliniskt bevisade förbättringar på huden, som ökad lyster, ökad fasthet, mindre irritationer och en jämnare hudton efter bara 4–8 veckors användning. PÜR är ”The Complexion Authority” och är allra störst inom bas såsom primers och foundations. Ingredienser är a och o för PÜR som arbetat fram två avancerade hudvårdande complex, vilka finns genomgående i hela sortimentet: Ceretin® Complex som består av tio olika ingredienser förbättrar hudens struktur, jämnar ut hudton, arbetar antiage samt skyddar och återfuktar huden. Det andra complexet är Energy Complex som är en riktig näringsbomb för din hud! PÜR är en förstärkning av din befintliga hudvård då vi arbetar med att förbättra huden 24/7. Det är också den främsta anledningen till att så många hudterpetuer väljer just PÜR som kompletterande makeup till sitt hudvårdsmärke.

PÜR

Våra produkter

Produktsortimentet består av olika typer av foundations i flytande form, creme- och puderform, primers för olika hudbehov, ögonmakeup, bronzers, highlighters och rouge, concealers, läpprodukter samt borstar. Varje år lanseras nya produkter med innovativa ingredienser som vårdar och skyddar din hud på olika sätt.

PÜR

Supervårdande ingredienser

(Ceretin® Complex)

Retinol (A-vitamin)

Reducerar rynkor, linjer och dämpar akne. En av de effektivaste antiaging ingredienserna som finns i hudvårdsprodukter.

Ceramider

Unika lipider som bygger upp huden och skyddar den. Ceramiderna fungerar som en naturlig skyddsbarriär. Reparerar torr och känslig hud.

Sheasmör

Gör huden mjuk utan att kännas fet.

E-vitamin

En effektiv antioxidant som reparerar huden.

L-askorbinsyra (C-vitamin)

En effektiv antioxidant som även stimulerar hudens kollagen produktion.

Magnolia

Dämpar irritationer tack vare dess antiinflammatoriska effekt.

Kiralt korrigerad Lactic Acid (Mjölksyra)

Skapar en jämnare hudton.

Hyaluronsyra

Extremt återfuktande. Binder vattenmolekyler som huden behöver..

Waltheriaextrakt

Reducerar pigmentfläckar och skapar en jämnare hudton.

Ceretin® Complex
Tack vare de exklusiva och supervårdande ingredienserna kan vi reducera allt från ålderstecken till akneproblem. Du ser skillnaden redan efter några veckor.

Energy Complex
Du ska kunna förvänta dig en makeup som håller och sitter hela dagen, därför innehåller Pür nya produkter ett ”energikomplex” som stimulerar huden tillsammans med Ceretin® Complex. Vår makeup täcker, ger färg och håller vad den lovar.

Vår profil

Image
Image

Specialister på skönhet

PÜR är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med våra kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut.

Image
Image

Värderingar

Tänk dig en komplett makeupserie som:
• maximerar effekten av alla hudvårdsprogram
• motverkar och förebygger svåra hudproblem
• levererar kliniska resultat
• ger allt detta utan att du behöver kompromissa det minsta med din personliga stil.

Image
Image

Vår kund

PÜR kunden är alla kvinnor som vill vara naturligt vackra och samtidigt ta hand om sin hud. Hon känner till de senaste skönhetstrenderna och förväntar sig produkter som inte bara ger ett fulländat resultat på utsidan, utan hon vill också att huden ska vara frisk och må bra. PÜRs produkter är till för alla kvinnor och alla hudtyper – genom hela livet.