PÜR X Barbie™

Barbie Eyeshadow Palette

Barbie Eyeshadow Palette

Låt din kreativitet flöda och få fram oändligt många looker med denna palett som innehåller 15 olika nyanser för både en vardagslook eller en kvällsmakeup. En perfekt blandning av skuggor som passar alla hudtoner. Silkeslena skuggor som är lätta att applicera med mycket pigment för att skapa och bygga/blenda din perfekta look.
Åtråvärda produkter med hudvårdande ingredienser och iögonfallande förpackningar! Denna ögonskuggspalett med 15 olika skuggor ger oändliga möjligheter till variation. Glutenfri och vegansk.
Rek pris: 575 kr

Barbie Malibu Blush

Barbie Malibu Blush

Den här allt-i-ett-paletten är formulerad med PÜRs hudvårdande ingredienser och hjälper till att förbättra hudens utseende med både omedelbara samt även med långsiktiga resultat. Välj mellan de olika blush-nyanserna eller experimentera som ögonskugga... Komplett med naturliga vardagliga nyanser är den här paletten unikt gjord för att ta lätt kunna skapa en vardagslook och bara med ett penseldrag få till en riktigt glamourös partylook.
Glutenfri och vegansk.
Rek pris: 495 kr

Barbie Iconic Lips

Barbie Iconic Lips

Framhäv dina läppar med dessa oemotståndliga nyanser. Semi-Matta läppstift med mycket pigment gör dem lätta att applicera. Läppstiften ger en semi-matt finish och kommer i tre nyanser. CEO är den coola röda. Innovator ger dina läppar den där perfekta rosa nyansen som går något mot beige. Trailblaze ger dina läppar en perfekt, lite diskret rosa-beige nyans.
Formulan är ultra-cremig och sitter bra på läpparna under dagen. Glutenfri och veganvänlig.
Rek pris: 295 kr

Barbie Gloss

Barbie Gloss

Skapat för att inspirera dig till oändligt många skönhetsmöjligheter med det här glittrande läppglanset som lämnar en fin glans och är den perfekta förstärkaren för alla looker. Oavsett om den appliceras ensamt eller med ditt favoritläppstift hjälper den dig att få en fyllig touch och en glansig look som du kommer att älska.
Girl Gloss ger den perfekta ljusrosa glansen och Boss Gloss gör dina läppar synligt rosa. Båda verkar mjukgörande. Båda har den söta läpp-formade applikatorn. Glutenfri och veganvänlig.
Rek pris: 295 kr

Barbie Magical Eyes

Barbie Magical Eyes

Det här kitet PÜR x Barbie mascara prep and perfect kit hjälper att få ut maximal effekt för att förlänga dina fransar. Kitet kommer med en ny design på PÜRs Fully Charged Mascara och en full size Fully Charged Mascara Primer som är den perfekta kombinationen för att uppnå långa, fint separerade och volym till dina fransar som håller hela dagen.
Applicera Fully Charged Mascara Primer först. Primern innehåller polyquatrium-10 som skapar en positivt laddad elastisk film runt fransarna vilket gör att mascara blir enkel att applicera och häftar fast bättre. Applicera därefter mascaran ovanpå - volymen av varje frans ökar och du uppnår en riktigt fin volym och hållbar applicering.
Applicera därefter Fully Charged Mascara som lyfter, separerar och definierar dina fransar. Innehåller en magnetisk polymer som omsluter varje frans och gör att mascarans fiber bygger önskad volym och längd åt dina fransar. Få till oemotståndliga fransar genom att använda den tillhörande mascaraprimern.
Rek pris: 345 kr (värde 640 kr)